Veckan som gått..

Föregående vecka har varit líte av en emotionell berg och dalbana. Mycket saker som har hänt denna vecka både roliga och tråkiga saker. Vi börjar väl med de tråkiga, har sagt adjö till tre underbara arbetskamrater som man jobbat med i över ett år, halva vårt management team borta bara så där. Hemskt. Tårarna gick inte att hålla tillbaka när de for, vi har gjort en otrolig resa tillsammans och jag har lärt mig så mycket under tiden. Tack för allt kära ni!

Sen har jag väl allt mer insett att jag och Simon faktiskt inte kommer att bo ihop längre. Även om vi inte är kära i varandra så är vi ändå väldigt bra väner, och det finns ingen som känner mig så bra som han. Helt sjukt att vi inte kommer att ses varje dag. Vet att vi gjort varandra mycket illa båda två, men jag hoppas att vi kommer kunna fortsätta vara vänner, vi måste bara ge det lite tid.

Lite tjafsigt med fotbollen också, går inte så bra just nu. KOm lite på kant med vår coach, han kritiserade att vi inte betedde oss som ett lag och det har vi aldrig gjort. Det stämmer alldeles riktigt, men om han har sett detta varför har han inte gjort något? Varför tar man upp det nu med en månad till seriestart när vi redan gått miste om flera nyförvärv delvis pga detta. Tycker inte man kan se mellan fingrarna hur länge som helst...

Nu till de roligare sakerna, min familj kommer imorgon <3 Får träffa dem i två dagar kommer bli lovely :) I Miss them so much!

Sedan blev jag befordrad i veckan, andra assistent. Wiiieee :) Som det lät på vår nya RC kommer vi inte köra så mycket skift utan vi ska få upp nya arbetsledare och jobba golv cso för att sedan jobba med restaurangsystemen övrigt tid. Vet inte riktigt hur det ska gå med vårt mini-kontor. Får bygga ett litet kryp-in på vinden ;)

Nu är det bara två nätter kvar i den här lägenheten, sedan bor jag helt själv. Sjukt.

GRATTIS FANNY!!



Grattis Fanny till befordran, hur koll som helst och det var du verkligen värd!

Själv har jag inte den blekaste hur det gick på provet, får veta imorgon... Lite pirrigt faktiskt...

Övrigt: Tror jag har pajat mitt knä, gör jävulskt ont iaf... Landade på det idag på fotbollen, inte alls skönt. Men men what to do..

Är kraftigt irriterad här hemma, går ju inte att resonera om någonting. Men en vecka och en dag. Sedan står jag på egna ben.

Fördommar

Ibland är det väldigt lätt att vara fördommsfull har jag märkt. Men jag ska försöka att ha ett öppet sinne, bara för att göra det lättare för mig själv. Blir så mycket jobbigare annars..



Mitt liv känns som en enda röra just nu, ungefär som min lägenhet. Väldigt mycket lådor överallt, har ingen aning om vad som ska vart. Måste ta å sorters upp lådorna. Men det finns inte riktigt tid för allt detta. Imorgon ska jag skriva prov, så man ska väl plugga lite. Men först: HIMYM, Two and a half men, One tree hill, Big bang Theory och gossip girl. Jösses alla dessa serier på en tisdag, jag ser nog waaaaaaay to much på serier.... Kanske har lite tid över om man skulle skippa alla serier, men inte just nu ;)

 Så här ser mitt vardagsrum ut för tillfället..

Mami...

Har just kollat på min mamma i vem vet mest på svt play. Gick inte så bra, första frågan borde hon tagit dock, frågan löd hur lyder filmtiteln: "G som i..."

När jag var liten så såg jag och min bästa kompis Tina den filmen jämt. Så man kan tycka att hon borde ha koll på det ;

Men jag är stolt att hon tog sig dit iaf :)


Jag är en ganska snäll person...

Jag oroar mig ganska lätt för andra människor, att de ska hamna i knipa eller känna sig illa till mods. Därför vill jag ta hand om de nära och kära, men det är en fin gräns där känns det som.. Jag måste nog sluta vara så förbannat snäll och sluta oroa mig för andra. Jag vet att mycket har kretsat om mig den sista tiden, men ibland måste man få vara en egoist. Vet inte riktigt om jag ska bättre mig eller bli mer ego haha ;)

Nu är det bara en vecka och fyra dagar kvar till flytt, Simon har fortfarande inte skrivit på nå hyreskontrakt. Det oroar mig, men det får lov att lösa sig helt enkelt. Jag orkar bara inte stressa mer, har ett stressigt yrke och fortsätter jag så här så kommer jag dö..

Men men enough is enough nu ska jag smyga till sängen och vräka i mig godis, för från och med imorgon ska jag börja mitt nya liv. Inget godis (okej kanske på fredagar eller lördagar ;)

Nytt liv= ny start

Som ni vet har jag hängt upp mig lite på at jag ska flytta. Men det blir ju lite av en ny start för mig, och därför är det väldigt viktigt att det börjar rätt med fina möbler och grejer som passar mitt nya liv, haha ;)

Beställde igår från ikea.se ska förhoppningsvis komma till den 7/4, perfekt :) Blev en ny soffa, nytt soffbord och nytt säng bord.







Har hänt en del på jobbet denna vecka, de tänker stjäla vår RC några veckor tidigare. Inte alls bra, men what to do? Känns som att multimiljard företaget vi jobbar för ibland gör lite som de känner för, men man får väl utgå från att de vet vad de pysslar med. Ska skriva ett prov nästa vecka angeånde en titel som andra assistent. Blir spännande, mycket plugg dagarna framöver. Tur att jag är ganska långt framme i flytt- packningen så att det finns lite tid för plugg iaf ;)

Valmöjligheter

Ibland är det svårt att välja, svårt att fatta beslut. Å i bland kan det bara kännas så himla rätt. Nu kanske ni tror att detta handlar om något större val som måste göras i livet. Men det handlar helt enkelt om skohyllor :)

Antingen ska jag köpa hylllorna i vit till vänster, bara för att ha skor i. Tänkte köpa sex lådor isf. Eller en liten garderob och tillhörande skoskåp från serien skär på IKEA. Det lutar åt alternativ nummer två bara för att jag kommer ha så oerhört dåligt med garberober. Kommer enbart ha två garderober, varav en är städskrubb. Hur ska man rymmas med alla kläder? Panik!




Har skickat inköpslista med Pappa och syster till IKEA, för det går ju inte att beställa allt på ikeas hemsida vilket jag inte alls förstår. Man kan beställa en kudde men man kan inte beställa alla vardagsrumsbord eller skoskåp. Whats up with that?

förbannade jävla ............

Blir så sjuk förbannad på att folk ska lägga sig i andras liv. Vad i helvete har du med mitt liv att göra din förbannat korkade lilla slyna? Du har ingen aning om vad jag har gått igenom, du vet inte hela historien. Är visst väldigt lätt att döma folk, men du har inte en jävla aning om någonting.

Måste bara ventilera mig för jag kommer bli tokig om inte de närmaste två veckorna går jävligt snabbt. Jag skiter i att det begås mord på den stadsdelen jag ska flytta till, ta mig bara bort härifrån nu. Jag är less på schizofreni och elaka ord.

Två veckor och tre dagar

Tills jag flyttar, Simons boende är fortfarande inte spikat. Jag börjar inte få panik, jag har verkligen panik. Vad kommer hända??? Aja värsta som kan hända egentligen är att vi måste bo ihop ett tag till...

Verkar som att min syster kommer vara ett par dagar hos mig innan flytten. Det blir kung :) En liten slav som kan göra en massa nytta hehe ;) Nej då skämtar bara ska bli så skönt att träffa henne, man ser familjen allt för sällan när man bor så här långt bort.

Var och kollade på Dalen- Storvreta idag, var ganska ensam om att stå upp och jubla när storvreta gjorde mål. Men det bryr jag mig inte det minsta om, fick ganska många onda blickar. Men känns som att innebandy inte direkt är någon hulligan sport!  ;)

Ganska dålig match då, Storvreta spelade inte så himla bra. Dalen spelade bra försvarsspel, men man tycker ändå att storvreta ska kunna ta dem hur lätt som helst, men det blev ju vinst till sist iaf. :)

Imorgon ledig dag, fick just ett erbjudanande om att käka lunch med johanna och cissi. Trevligt, ska höra med Maria om hon också kanske vill följa med. Är ju inte omöjligt ;)

Utekväll

Igår hade jag min första nyktra utekväll någonsin. Tror inte jag kommer att göra om det, gud vad hemskt det var att vara nykter. Man ser ju verkligen hur folk beter sig, folk ramlar, slåss, snackar skit, gör extremt dåliga raggningsförsök. Jag var med om två dåliga igår, ganska kul faktiskt.

1. En kille kommer fram till mig och tar mig i handen och drar mig mot baren. Förvånad som jag var, frågade jag vart ska vi och stannade. "Vi ska köpa dig en drink" och mitt svar var "Nej, tack jag kör ikväll" Sedan kom en massa tjat, förstår inte att killar inte kan ge sig direkt när man säger nej första gången.

2. Andra försöket var ett klassiskt sk. kvart i två ragg. Jag hade hämtat ut jackan och en herre i 40-års åldern börjar prata med oss om hur dåligt det är att krogen stänger 2 i Umeå. Jag kände mig inte så pratsam så jag höll med och stirrade ner på Maria som satt i trappen att vi skulle gå. Då böjer han sig helt plötsligt ner och granskar mina ben. "Du har snygga ben" Sedan böjer han signer ytterliggaren en gång och granskar mina ben väldigt nogrannt " Nej du har jävligt snygga ben" säger han sedan. Jag kommenterade att det var fotbollsben så spände jag blicken i Maria så vi kunde gå. Men då följer han efter mig ut och frågar om han kan få mitt nummer. Alltså varför fattar inte killar? Om man undviker ögonkontakt och knapp svarar på frågor då borde man ju rimligtvis inte vara intresserad? What´s up with that?

Anledningen att jag var nykter är att jag har första träningsmatchen idag. Spännande! Är dock tok trött efter går dagen ingenvidare uppladdning vilket jag har lite ångest för. Men jag ska göra mitt bästa ikväll, kan inte göra mer än så.

Hur som helst hade jag trevligt igår, var roligt att vara ute med Maria det var länge sedan sist, hade säkert varit roligare om jag var onykter, men det går fler tåg ;)

spagettiben

Helvete, oj nu svor jag visste igen. Men helvete vad ont i benen jag har, den som påstår att det inte är jobbigt att vara målvakt har fel. FY tusan mina ben är verkligen som spagetti efter en timmes målvaktsträning..

Snabbhettsräning, magträning, ryggträning, springa snabbt bakåt träning. JA allt var tamejfan jobbigt. Men vad fan, det är bara att härda.. Har fått ett blåmärke på hälen också, gör skit ont... Vet inte riktigt hur jag fått det, men höga klackar lindrar smärtan lite, haha :)

Kermit har blivit knäpp, rusar omkring helt galen och skriker. Visst det är mars, men han är faktiskt kastrerad. Why is he crazy?

Nej man kanske skulle börja vara lite mer positiv? Jag är ju för tusan SINGEL! har snart min egna lägenhet, jag har jobb. Livet har just börjat, varflr gräva ner sig för småsaker? Positiv, Ja det ska jag vara från och med nu!

Nej nu ska jag närma mig sängen så jag är pigg imorgon när jag ska utbilda :)Det är roligt att utbilda tycker jag, lärare kanske man skulle ha blivit ;)

Blondin-Thessa

Mitt projekt att göra slingor gick lite åt skogen. Är typ rödhårig, men va fan MAKE IT WORK är mitt nya motto ala Tim Gunn :)

Produktiv

Vaknade i  morse och kände mig enormt stressad, insåg att jag flyttar om tre veckor och det är fortfarande inte klart var simon ska ta vägen. Eller vart våra möbler ska ta vägen, vet inte riktigt hur denna flytt ska gå till. Tror inte simon inser att han har ganska många lådor att ta hand om. Utan hjälp från sin mor och far vet jag inte hur detta ska gå, för jag tvivlar på att min pappa vill köra två flytt lass till varsin sida stan alternativt till en annan kommun. Ja börjar då alltså få lite lätt panik....

Har iaf fått honom att hjälpa till att packa lite nu, idag var vi och slängde lite grejer bland annat skrivbordet. Så just nu har vi köksbordet i sovrummet...

Imorgon ska jag prova på lite nya arbetsuppgifter. Ska läsa cv:s och ringa och kalla till intervju om jag hittar något intressant :) Spännande! Sedan har jag utbildning i köket med en nyanställd på kvällen, det blir två nya arbetsuppgifter på en dag, roligt!


Usch träningen igår var endast 4 personer, intervaller i blixthalka var inte jätte skoj. Inte heller att löpa upp för världens längsta trapp. Löpturen idag gick minst sagt trögt om man säger så.


Nej nu ska jag ta och gå och bli lite blond, see ya!

Jobb och jobb...

Veckan inleds med jobb 10.15-19.15, hoppas jag ska kunna gå några minuter tidigare så jag hinner på träning 19.3 nere på nolia. Löppass står på schemat, roligt!

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt. Har ordentligt börjat projekt flyttpacka, packade sju lådor igår och ändå försvann ingenting. Förstår inte hur jag ska få detta att gå ihop, kommer få fylla hela korridoren med lådor dagen jag ska flytta. Eftersom jag får en lägenhet samtidigt som jag ska vara ute ur den andra. Tänk vad skönt det hade varit om hon hade flyttat lite tidigare, men men man får leva med det... Vet dock inte vad jag ska göra med katterna under den tiden, vill ju inte direkt att de ska få sitta i en bur hela dagen..

Hoppas verkligen att min pappa kommer komma, och min syster för den delen annars har jag stora problem med hur jag ska få med mig alla grejor. Men det visar sig hur det blir, får väl anlita en flyttfirma i värsta fall...

tagggaaaaaa



28 maj svensk bio premiär, can´t wait.

HAr så många tankar i mitt huvud så jag måste ersätta dem med andra roliga saker...

lost

Jag är så borta så jag vet ingenting längre. Vad händer? Vad är detta? Jag fattar ingenting av något just nu känns det som.

leeeedsen

för många saker, 1/4 känns fortfarande långt bort...


Whats up?

Efter den kaosartade veckan var det skönt med lite helgvila, tror allt har löst sig med flytt och allt nu. Men hyresvärd trodde inte jag skulle få några problem. Men det återstår att se, en månad kvar nu. Snart bor jag helt själv, hur ska det gå? Har tjasat lite om hur vi ska göra med saker och ting, jagtycker vi ska sälja iväg grejer vi inte kommer använda nu. Medan simon tycker vi ska spara allt. Får väl se hur vi gör då.

Helgen var rolig, bjöd som sagt tjejerna på middag på lördagen. Mina förhoppningar är att det blev blev lyckat, men man vet aldrig ;) Damp in ett helt grabbgäng också, var roligt :) Avslutade kvällen på allstar, tror vi skulle ha kört hemma fest. Hade varit roligare! Men i övrigt lyckad helg, förutom att jag var tokbakis dagen efter..

Idag jobb som vanligt, favorit stängning. Jippi. Men men två dagar kvar av det nu, sedan är det öppning :)

 

 


RSS 2.0