my life sucks.....

HAr nu jobbat hela veckan, ganska mycket gratis, så klarade vi inte ens den jävla foren.....

Idag är första gången på flera dagar som jag varit hemma före midnatt... Är helt skut, har haft feber, halsont, och och huvudvärk sedan i tisdags också så detta känns ju inte riktigt hundra, mitt liv suger helt enkelt.


Sjuk..

Kunde veckan bli sämre? svar nej.

Bästa helgen på länge?

Helgen har till störrsta delen spenderats med goda vänner och bekanta, helt sjukt skönt precis vad jag behövde. Lite annat att tönka på helt enkelt, fredagen var det fredagsmys som gällde med Fanny och Emelie, klockrent. Skvaller och idol kan det bli bättre? ;)

Utgång lördag på allstar, hur kul som helst! Förutom vissa incidenter som knuffar på dansgolvet.. Max blev det efter det, inga servicetider där säger jag bara, stod minst 30 min i kö.. Men gott var det ;) Träffade flera gamla bekanta sen under natten också, Magnus och Olle riktigt skönt att se dem :) Följde med dem på Happy burger och de höll låda kan man säga, skrattade en del ;) Hemma runt halv fem och gick upp igen runt åtta för att vinka av familjen stålberg som varit på besök i helgen..

Pluggade sedan med emelie, eftersom jag ska fara på asm snart då jag klarade min skiftledare verifiering i veckan :) Men nu till veckan väntas FOR, och jag är minst sagt nervös.

?

vad vill jag göra med mitt liv????????

Hemma snart igen..

Sitter i skrivande stund på arlanda, har varit här någon timme nu börjar bli lite drygt... Men det är så när ens pappa bor på landet, då måste man åka när pappa ska åka om man inte vill gå 2,5 km med stor resväska och sedan åka buss för att komma till stan och byta till tåg för att komma till arlanda. Tappat tråden ännu? Då förstår ni hur jobbigt det skulle vara annars ;)

Mobilen har dött också, väldigt jobbigt faktiskt!

Helgen blev ju inte direkt som plannerad, blev nersupt av syrran på lördagen. Gud så full jag var, återhämtade mig lagom tills vi kom till stan men då var det redan försent kvällen var redan katastrof. Synd var det, var på riktigt dåligt humör ett tag då ingenting verkade gå enligt planerna. Men men shit happens ;)

Hände en rätt obehaglig sak på tåget också, jag hade på mig en kort röd klänning, med stayups under. Vilket gick jätte bra fram tills jag fick springa för att hinna med tåget, då dessa började åka ned från låret.... Inte så snyggt, men jag tänkte skit samma jag fixar det när jag kommer till krogen. Väl på tåget skulle jag gå från en vagn till en annan för att prata med lite folk jag kände, på vägen stannade jag och pratade med en kille som jag kände igen från Högbergs, och jag hörde hur ett gäng killar började prata om mina ben, och en av killarna skrek "Faaaaan vilka snygga ben du har, riktigt läckra" Jag försökte ignorera det men log lite snabbt tillbaka bara, sen började han skrika "fast du borde verkligen ha strumpebandshållare för det där är inte classy" Jag tackade för tipset och sa att jag skulle tänka på det till nästa gång. De fortsatte sin diskussion och skrek åt mig men jag ignorerade dem, det slutade med att det stod tre killar brevid mig som drog och slet i mina kläder. jag sprang genast vidare till nästa vagn där det satt fullt av folk jag kände. Så då var jag i tryggt förvar :)


I övrigt tror jag mest jag har ätit mat hela helgen, känns som det iaf. Får lov att bli hårdträning denna vecka, sprang faktiskt elljusspåret 2 gånger där hemma, gud så jag aknat det är annat mot mitt spår i Umeå som är en enda stor uppförsbacke. Men men ska börja bege mig mot gaten nu, känns som jag glömt något där hemma, men jag kna inte sätta fingret på vad det är.....

stressad

ska åka hem imorgon, kan säga så här jag har inte gjort någonting än. Flyget är bokat, kommer bli bråttom imorgon......

Säsongens första squashmatch

Slutade med att vi inte ens räknade poäng, så dålig var formen ;) Emelie var dock väldigt kvick och en hejare på att spela :) Nästa gång är det GAME ON :)

Måste bara rycka upp mig och skaffa kort på iksu igen, har ju mest bara löptränat på sistone och det börjar bli lite enformigt...

Ikväll är det iaf stora tv-tittar kvällen med nya avsnitt av How i met you mother, one tree hill, gossip girl och two and a half men. Så jag har då att göra ;)

Imorgon jobbar jag lång pass, men inget skift så det är skönt. Bara ett skift på torsdag och sedan är det raka spåret hem  till Uppland ;)

NEJ JAG VÄGRAR BLI SJUK!

Fick ett telefonsamtal från min kära vän Fanny, hon har blivit sjuk, riktigt sjuk. Hon har förmodligen blivit smittad av vår rc som också varit riktigt sjuk.

Å nu börjar jag känna att huvudet är tungt, halsen sticker lite och jag fryser hela tiden. Hoppas det bara är jag som är paranoid! för som sagt, JAG VÄGRAR BLI SJUK!

Jag ska hem och festa och ha kul i helgen, ska inte ligga hemma i Umeå och vara sjuk!

Chicken mcmuffin

haha när man jobbar på mcdonalds får man ofta höra massa roliga felsägningar, men det här tar priset.

- Hej jag skulle vilja ha såna där chicken mcmuffins"
-"Ursäkta vad sa du?" "
- "Ja sånna där kycklingbitar"
- "Jaha du menar chicken mcnuggets"
- "Öhh ja...."

Jag skrattade ganska mycket, vet att det är tasigt men lite underhållning måste man ju få ;) 


Annars inget nytt, eller jo morsan ska vara med i "vem vet mest", första gången på länge som jag faktiskt är stolt över min mor!

Hemfärd närmare sig med stormsteg, coh det ska bli så kul. JAg saknar min syster SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket!

Idag vet jag att det är massa innebandy folk från Uppsala här uppe, jag hoppas på att en eller annan dyker upp på mcd. För jag jobbar tyvärr när matchen är, annars skulle jag lätt titta ;) Sugen på att spela innebandy blev jag också, men jag är ju skriven i Vindelns if, å det är så jävla långt att åka. Fan Simon att du skrev över mig utan min vetskap, hade ju kunna lira med något lag i stan annars!

Stängningshelg

Okej jag erkänner jag gllar inte att stänga ibland, men igår var det faktiskt ganska skönt var rå mycket att göra till klockan sex sedan dog det av fullständigt. Så man hann göra en himla massa grejer på kvällen, som t.e.x städa kontoret och sådant som man aldrig hinner ;)

Men men tre dagar kvar med stängning så jag få se hur less jag är på söndag kväll när det är veckoinventering :P Åhh de tar sådan fruktansvärd tid....... Inte som den dagliga som man kan göra på 20 minuter... Utan det tar typ 2 timmar :P

Men men jag får bita ihop så får jag ju åka hem snart :)

Båda mina djur verkar ha fått något fel, båda skriker dagarna i enda och den stora ska vara med överallt som just nu när han har lagt sig på skrivbordet.



RSS 2.0