hem

ska åka hem snart, men jag har fortfarande massa problem att lösa. Som t.ex. vart ska jag sova? Hur ska jag ta mig hem? Ska jag flyga, åka tåg, åka bil eller buss? Platsen jag kallar hem dvs hos pappa vet jag inte om det är mitt hem längre, kommer vara så tomt när kosmos är borta  :´( Då finns absolut ingenting som är mitt där längre, mitt rum är borta, ingenting av huset är intakt från hur de var när jag växte upp, utan allting är omgjort så det finns ingenting förutom min pappa som bor där som gör att jag kan kalla det för hem...

Sen ska jag ut på lördag också, men det är ju fotboll på tv. Ska man se matchen ute på stan eller hemma? Vilka ska man gå ut med? Ska vi ens gå ut? Oj oj oj jag har så mycket tankar och ideèr i mitt huvud som vad jag ska hinna med, och jag brukar hinna med cirka 25% av mina planer...







hittade en klänning på hm idag som jag är lite sugen på, men den såg inte alls lika snygg ut på internet ;)

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S

Music :)




Älskar den här remixen av Rihannas unfaithful :)

Ledig dag :)

Veckans enda lediga dag då, snart över och hur ska vi summera den?

Började med att jag snodde en tvätttid, var inte meningen faktiskt trodde att jag hade bokat från 7 men jag hade bokat från 17.... An honest misstake ;)

Sedan blev det en lång promenad, tog nästan två timmar, vilket gjorde att jag nästan blev sen till ass-mötet på jobbet. Lite info inför ny kampanj, kommer bli spännande. Lite frågesport körde vi också, gissa vem som vann ;)

Sedan ner på stan, blev illa tvungen att köpa lite nya underkläder. Mina bh:ar sitter inte rikitgt som de ska längre, så det var på tiden att jag köpte nya ;) Men efter att ha kollat på nelly.se hade jag hellre köpt dessa nedan, men de ser nog bara så där bra ut på en underklädes modell hahah

Seductive Hipster Set SEK 748, Calvin Klein - NELLY.COM 


Men men sedan blev det att springa en sväng igen, men tror benen är trötta idag kändes inte alls bra så det blev en kort runda.. Så någon modellkropp lär jag aldrig få ;)

Sämsta dagen...

Åhh vilken fag, har varit på sämst humör dels för att jag var ledsen över att kosmos har dött. Men även bara på dåligt humör, och det blir inte bättre av att det blir kaos på jobbet. Snälla kan ni beställa någonting annat än cheeseburgare? Stod i driven på kvällen första timmen fick jag parkera ca 15 bilar pga av grillorders på cheeseburgare. Jag hade bra skåp men det hjälpte ju inte eftersom folk måste beställa sin cheese utan gurka.... AHH, visst gästen har rätt. men tänk så mycket fortare det hade gått.....


Sedan bråkade jag med Simon också, han tyckte jag var fånig som bölade för att en katt hade dött. Men förlåt att jag bryr mig då.... Åhhhhhhhh, irriterad på allt känns det som, haha måste vara PMS ;)


 
Hösten verkar utebli här i norrland, snöade nämligen idag, därför tyckte jag att en höst bild var passande ;)



nej nu ska jag ut och springa så jag återgår till mitt snällare trevligare jag ;)


Tillägnat Kosmos


Kosmos R.I.P

Min älskade katt som jag haft sedan 12 år tillbaka har dött, å jag blir så otroligt ledsen för det var verkligen den bästa katten som någonsin funnits på denna jord.

Kosmos 1996-05-12-2009-09-26

inte längre lika pigg....

Efter hotellfrukosten började åldern ta ut sin rätt, sjukt sliten nu. Jag, Fanny och Emelie gick runt Waynes på vägen hem så det blev ju en is-chailatte också :) Sen lite godis och film på hemmakväll.. Men men är det bakis söndag så är det :)

Tänkte lägga upp lite bilder från igår och idag också :)

Slitna? Neeeej då ;)  Mest massa glas på bordet ;)  Tim var lika taggad som alltid ;)  Mina nya skor :)  Snap shot av mig under kvällen ;)

Bakis?

Dagen började strålande, vaknade pigg som en lärka före klockan nio. Gick genast upp och städade undan efter festen, nu när man börjar varva ner lite så känner man att bakisheten sakta men säkert bärjar komma, kanske en promenad skulle hjälpa?

Hoppas att man får vara pigg idag, vore så jobbigt att vara riktigt bakis.. Men det vankas ju iaf hotelfrukost snart :)


fyllesnack

har haft en super trevlig kväll, förutom att vissa bailade och drog tidigare...

Vi avlslutade iaf med bastu, klockrent. Men det är trist att man skickar sms men inte får något svar, verkligen pisstråkigt...

Hungrig är jag också, men imorgon vankas hotellfrukost på plaza :)

Så där ja..

Efter att ha varit på stan, städat och hunnit en sväng på jobbet. Där de för övrigt slog försäljningsrekord idag, härligt jobbat :) Börjar ju nu saker och ting sakta men säkert bli färdigt för kvällen.. Men allt kunde ha gott i kras då jag fick för mig att bolaget på Ersboda stängde 16.00 så jag anlände omkring 14.59 och så skulle de just stänga. Men ingen panik, jag fick köpa min sprit och kvällen är räddad :)

Nej nu ska make-upen på, vi hörs :)

TAGGAD :)

Fest fest fest idag fan så taggad jag är :)

Ska bli kul men har lite at göra först, först städa sen bolaget och sedan ska jag rulla mitt hår (!) Ganska onödigt egentligen eftersom det kommer vara rakt efter en halvtimme igen...  Men vi gör ett försök :)

Sedan måste jag också försöka hitta öite grejor till temat vi ska ha: something old, something blue something borrowed and something blue ;) Det blåa är problemet för tillfället.....


Vet inte ens vad jag ska ha på mig, men något ska man väl kunna hitta på ;) En sak är säker, mina nya skor kommer sitta på fötterna, även om de gör jävulskt ont ;)






Skor- en kvinnas bästa vän?

Okej ibland önskar jag bara att man var mer som sex & citys Carrie Bradshaw. Springa omkring i Mahnolo Bhlaniks eller prada eller gucci eller varför inte louis vuitton eller Christian Loubotain. Köpte Ellè här om dagen, önskar man hade den ekonomin så man kan lägga 14 000 kr på ett par skor. Okej det är sinnesjukt att ett par skor kostar så mycket, men tänk att ha möjligheten ;) 

Jag köpte ett par dööö läckra skor på Bianco som kostade 750 kr, vilket fick min sambo at gå i taket. Han förstog inte hur man kunde spendera så mycket på ett par skor, men för mig är svaret ganska lätt. När man går i arbetskläder 9 timmar varje dag, en trist vit skjorta, svarta byxor och fula klumpiga skor som pryds med ett stort gult M. Klart man vill adda lite glamour till vardagen då, men det var tydligen helt stört av mig att tycka så.. 

Kollade på project runway och senaste greys idag, man kan uttrycka det som att båda mina favoriter i serierna åkte ut :(

Igår såg jag Courtney Cox nya serie Cougar town, kan jag varmt rekommerndera ;) HAndlar om en kvinna i 40-års åldern som är nyskild och ska ta sig ut i dejting världen igen. Problemet är ju att alla män i hennes ålder är antigen gifta, det är något fel på dem eller de letar efter yngre kvinnor. Därför bestämmer hon sig att ta sig ann yngre män, haha :)

Ett tag sedan sist

Ja blogg kanske man borde skriva lite oftare, man mår lite bättre när man får skriva ner lite vad man tycker och tänker.

När jag läser tillbaka i bloggen så gnäller jag mest på mitt jobb, men vet ni vad jga GILLAR att jobba på mcdonalds. Det är ROLIGT, okej inte alltid men när allt går som det ska, okej det gör det inte jämt men det blir vad man gör det till. Därför har vi styrt upp en liten spontan personalfest, om alla bara tyckte det var skoj att jobba så kanske fler skulle engagera sig och vi skulle utveckla restaurangen.

Men men nog om det, jag vill inte jobba mpå mcdonalds resten av mitt liv, men det får duga for now anyway ;)

Frågan är vad jag ska göra med mitt liv? Paniken börjar stiga, vill jag jobba med tursim? Borde jag jobba med det nu? Borde jag läsa mer kurser? Vad borde man göra i min ålder? När är jag för gammal för att resa? Är jag för ung för att gifta mig? Vill jag ens gifta mig? Vill jag ha hus och barn och bo på landet? Eller borde jag vara singel?

Okej vid 21 års ålder var jag färdig utbildad, kan man gå tillbaka i tiden och resa och ha skoj? Eller kan man bara gå framåt och uppåt i karriären nu? Jag har haft ett förhållande sedan jag var 14 år, vad är nästa steg? Ska detta vara för evigt? 

JAG VET INGENTING!!!

RSS 2.0