Engagemang

Morgonen började med att jag hade fått ett mail angående om att jag och min chef måste ha ett möte på jobbet, angående mitt engagemang. Det kändes som ett slag i ansiktet måste jag säga, okej jag kanske inte har varit på topp sistone. Men det har sina naturliga orsaker, dels på grund av att jag är sjukt less på att alla tar mig för givet att jag ska ställa upp och rädda dagen. Men sedan nmär jag har varit hemma, så blir jag ofta mitt gammla osäkra jag. Jag ser mitt gammla liv och det jag lämnat bakom mig, jag ser de personer som fortfarande lever det livet som exempelvis min syster som inte alls mår bra under några omständigheter på grund av de förhållanden som råder hemma. Samt att jag ser min släkt och hur sårade de är av att min farbror är sjuk, att han kanske bara har en stund kvar på denna jord. Men känner jag min farbror så överlever han detta, han är en Holmgren han är stark och envis som bara den så om det är någon som kan klara av detta så är det han. Men det är inte bara han som är skruttig, utan farmor och farfar blir även allt sämre ävben dem, farfar är väl värst då pappa inte tror han kommer leva så länge till. Farmor har alzhemiers så hon är ju mest snurig, i övrigt i god form men det tär ju ändå på en och se ens farmor helt förtvivlad för att hon inte kan minnas vart hon lagt julklapparna till barnbarnen (vi hade redan fått dem, men ändå ;)

Hu som helst sådana saker påverkar mig, men att ifrågasätta mitt engagemang är som att sätta kniven i ryggen på mig. Så mycket jag ställt upp, och så mycket gratis arbete jag har gjort bara för att det ska gå bättre för restaurangen. Det gör mig ledsen för jag har arbetat väldigt hårt för detta, och verkligen gjort mitt bästa så jag blir verkligen ledsen när jag får höra detta. Jag fick helt enkelt nog, jag duger helt enkelt till detta så nu söker jag nya jobb. Så om det är någon som behöver en person med bakgrund som skiftledare på mcdonalds, en period som frukost biträde, grillbiträde på sibylla, några veckor inom äldrevården, bra gymnasiebetyg samt en universitets utbildning i turism give me a call ;)

Nog om mitt jobb, nu har alla serier börjat igen äntligen :) Har sett desperate housewives, one tree hill, gossip girl och brothers and sisters. Händer mycket just nu i samtliga serier, men OTH är fortfarande den överlägsna favoriten. Är så spännande nu :)

Idag har jag sprungit också, var skoj ska nog springa intervaller imorgon tror jag. Det vore skönt att verkligen ta ut sig så man knappt kan stå på benen, för det känns såm himla skönt efteråt :) Nej nu duschen, och sedan sängen så man orkar upp till arbetet imorgon för 6 dagen i rad, bara två dagar kvar till ledighet sedan dock. Blir tjejkväll med Emelie och Fanny på fredag, det ska bli roligt måste jag säga :)

840105

Idag mär det min käre sambos födelsedag, hela 25 år har han blivit. Snart är han 30 hemska tanke, tänk att vi håller på att bli så gammla. Börjar bli dags för VVV snart tror jag, men något år kan det allt vänta ;)

Är sjuk less på mitt arbete just nu, det bästa med mitt jobb är lätt mina arbetskompisar. Hur roligt som helst, men nu är det många som börjar sluta för de ska plugga och så vidare. Å med tanke på hur mycket tid man lägger ner på jobbet, och hur mycket av det man faktiskt får betalt för vilket bara är en bråkdel av det man borde ha betalt för. Känns inge skoj att man är på jobbet i princip varje dag, och man kammar max hem 10 000 kronor. Det suger, hade man kammat hem än 15 000-16 000 hade det varit skillnad då hade man ju åtminstone haft lite pengar över... Så man kan spara till en resa eller något! Hur som helst, jag har ställt upp sjukt mycket på sistone, folk har varit sjuka, vilket har inneburit att jag har jobbat deras pass plus mina egna, jag jar stängt och kommit hem sent för att sedan fara in tidigt dan därpå för att öppna, jag har jobbat trots jag har haft influensan och knappt kunde stå på benen. Å vad för jag får allt detta? Övertids ersättning? nix. Komp. ledigt? Uppskattning? Nix. Inte någonting får jag ut av detta, njag bara sliter ut mig och sdtäller upp på alla andra utan att få någonting för det. Å jajg börjar bli jävligt less måste jag säga.

Det är inte det att jag inte vill ställa upp, för det gör jag absolut när det behövs. Men man vill åtminstone ha ett tack från chefen för att man ställer upp. Fick erbjudandet att jag skulle få välja semester först, men då blev en del andra sura så jag gissar på att det inte kommer på frågan när det kommer till kritan i vår :P

Gott nytt 2009

Gott nytt år! Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton, själv var jag hemma med min käre sambo. Vi var bjudna på tre fester och hade beslutat oss för att gå på en, men ibland blir det inte som man plannerat. Men vi hade iaf en skön hemma kväll, Simon lagade en jätte god middag.Tänk att han har sina sisor ibland ;) Tolvslaget tillbringade vi på vår uteplats, med lite skumpa. Dessvärre hade Simon valt det billigaste han kunde hitta på systemet och jag kan säga så här, det smakade piss.

Nytt år har det ju blivit men vad hände egentligen 2008? Det hände en del, Obamha blev vald president, Sverige var sugit dåliga i fotbolls em, vi gick in i en lågkonjunktur som skapat kaos i landet, den omfattande författar strejken i Hollywood fick äntligen ett. Men för egen del hände det också ganska mycket

- Jag drogs med av Malin och förvandlades över en natt till en tv-nörd.
- Jag klarade nationalekonomin.
- Jag började min handledarutbildning på MCD
- Jag fick vg på två moment i kulturgeografi C
- Jag kämpade med c-uppsatsen en hel vår
- Jag tog examen från Universitetet
- Jag började jobba lite mer än vanligt på MCD, och det slutade tillsist att jag fick mitt första chefs jobb som arbetsledare. Hoppas bara inte att det blev mitt sista.
- Jag skrev över mig till Umedalens IF i fotboll, ett bra beslut ett roligt gäng. Får se hur det blir 2009 bara, mär inte det att jag inte vill men, ja. Måste fatta ett beslut snart, trodde jag gjort det men, får nog lämna det beslutet till tränarna!
- Jag upptäckte hur mycket mina klasskamrater betydde för mig, och hur mycke jag saknar dess umgänge.
- Samtidigt som jag upptäckte vilka underbara jobbarkompoisar jag har, men vänner kan man aldrig ha för många av ;)
- Begreppen AD och BL gjorde entré i mitt liv, haha helt sjukt!
- Jag gick ner tio kilo, som jag tror jag gick upp igen när jag var hemma över jul. Känns iaf så just nu måste jag säga.
- Jag och Simon hade vårt bästa år hittills. Känns inte som det blir bättreän så här, men det har ju bara gått 8 år  än så jag hoppas att det inte var det bästa ;)

2009 då?
- Ja jag lär väl ta mig i kragen och börja söka jobb. Arbetsmarknaden ser ju inte lovande ut, men jag lär väl ta mig hemåt så småningom. Börjar väl kanske bli dags attb flytta söderut :(
- Jag ska ta tag i min träning, har ju ingen energi alls så det är nog dags att börja träna ordentligt.
- Förlova mig ?? Börjar bli dags nu Simon! Haha skojade bara ;)

RSS 2.0