Låt mig introducera.....

... Mcdonalds Ersboda :)

Det är vad jag och min goda vän Fanny har gjort idag. Vi har tagit emot våra nya medarbetare och hälsat dem välkommna och presenterat företaget. Riktigt roligt att få göra någonting annat faktiskt.. Tycker det gick riktigt bra ändå, vi var duktiga :)


Blev en  lång dag idag, ledig imorgon men den spenderas på jobbet för lite EQ plugg. Blä... Får ev besök av Simon också och så har jag träning på kvällen :) Ledsen kära arbetskamrater, hade jätte gärna följt med på bio men jag måste bara träna!

nervous.....

Jösses, börjar få lite panik. Tänk om jag bara är anställd på 75% ? Min anställning ska ha ändrats, men jag har inte skrivit på något  nytt avtal. Crap, kommer säkert bli något skit, är enligt schemat ledig 12 dagar nästa månad. That can´t be right.... 

Hur ska jag då ha råd med min bil och betala csn nästa månad? My god, panik panik.. Jag gillar inte att inte ha full koll på läget...

nighttime suprise

Dags för stängningsvecka då. Inte roligt, men det är ju bara tills på onsdag som tur är.

Igår somnade jag på soffan till topmodel, och sov typ till klockan nio då jag fick ett sms av Simon. Han skulle till stan för att hämta sin bil som han snällt lånat ut till mig i helgen. Tack för det Stålis! Han ville käka på max, så jag hängde med han en stund där innan jag for hem för att sova. Fick sova ostört i natt, inga katter som busade hela natten. Utan bara en liten katt som snällt låg brevid mig och sov. Hoppas bara han inte känner sig ensam..

Nej, nu på med lite make-up och mot jobbet..

Bakis och skakis

My god vad bakfylla kan slå sent ibland. Har varit en jobbigt eftermiddag.

Var en rolig kväll igår, trevligt sällskap och träffade mycket folk ute man kände igen. Mycket prat, men man blev inte så mycket klokare.

Idag har jag varit och hälsat på Simon i Vindeln, trevligt att se hur min kära ex-pojkvän bor. Blev en katt fattigare också, tog med mig den gråa till han. Gick som smort bättre än när vi skulle flytta han hit till Ersboda, han sov största vägen. Det var skönt, trodde jag skulle få lyssna på hans skönsång hela vägen. Men det gick som sagt bra! 

Har fått klart med en ny bil också, en liten seat ibiza en spy gul, haha Simon och jag kommer ha samma färg på bilarna. En agnska ovanlig färg, men vad fan för femtusen får man väl ta det ;) Så tokig är väl ändå inte modellen?


 

StUpID

Jag var på fest igår, hos min gammla vän Cia som ska flytta härirfån :( Enda till Västervik ska han flytta, jätte tråkigt. Men jag är imponerad av att hon törs riva upp allt och prova något nytt.

Själv var jag nykter för jag hade sådan huvudvärk innan, så det kändes skönt att kunna ta bilen hem när man ville. var inte så mycket folk jag kände där, men det var trevligt hur som helst. Var väl en människa där som jag borde hålla mig borta ifrån, men det gick bra faktiskt. Att låtsas som att ingen hänt verkar vara vår grej..

Ikväll hoppas jag att det blir utgång, det var inte många som var sugna men jag hopas de tar sig i kragen :)

Men först lite städ och tvätt och sedan bär det av mot stan, för jag har ju faktiskt bil i helgen :)

ensam är stark

Nananana nananan nananana nanana:...
Kände för att inleda detta blogginlägg med en liten truddelutt hahah..

Whats up this week? Mycket jobb, nabitmöte, arbetsintervjuer, anställningar, introduktioner, handlingsplaner etc är lite av sånt jag har att göra denna vecka.

Min chef är lustig, han kände att han inte orkade ha arbetsintervjuer längre så då fick jag ha dem. Kul men helt sjukt..

Har sett en äcklig film också, paranormal activity. Jag och Fanny hade tänkt se den på bio, tur att vi inte gjorde det. För då hade jag fått en hjärtinfarkt. Å tur att jag gick til fanny och fredrik för att se den istället för att se den ensam. Då hade jag dött....

Har gjort illa armbågen igen, vet inte hur jag ska få ordning på den. Måste nog släpa mig mot en läkare snart... Ingen match i helge iaf, inte nog med folk, som vanligt. Börjar fundera hur denna säsong ska gå ihop. Men då fick jag ju iaf lite fritid, istället för att åka till övik vilket hade tagit hela dagen så kanske man skulle unna sig lite shopping och ett frisör besök? :)

Är bjuden på fest imorgon, men vet inte hur jag ska göra.. Ska ut på lördag med några gamla classmates, det ska bli kul!


5 dagar i rad

Vet inte varför det är så knäckande att jobba 5 dagar i rad. På ett vanligt jobb göra man ju det, men på någotvis käns det as jobbigt att jobba så många dagar i rad. Man jobbar ju oftast 6 dagar på en vecka, men då jobbar man ju bara tre dagar i rad åtminstone ;) Såg att jag är ledig fyra dagar första veckan i maj, man kanske borde åka hem en snabbis då?


Har kommit fram till denna vecka att kommunikation är as viktigt. För annars kan man så lätt missförstå varandra, och då kanske man slänger bort något som på sikt skulle kunna vara jätte bra. Men lagt kort ligger och man kan inte ta tillbaka.  Men jag har åtminstone lärt mig en läxa..

monster fylla

Var visst lite full igår, dansade järnet och hade skoj på schlager. Efter händ lite mindre roliga saker, men det är sånt man får leva med här i livet.

Undrar om det finns några "good guys" där ute?

as long as you love me

Nu har jag bott på Ersboda i ett par dagar, känns riktigt bra faktiskt. Har fått bort alla lådor nu, saknas bara en soffa och lite grejer som ska upp på väggarna. Ska fota och lägga upp bilder snart, men vill attallt ska bli riktigt klart först :)

Helgen spenderades på jobbet, hängde lite med fanny och såg sex and the city i lördags och sedan var det söndagsmiddag som gällde igår. Rikitgt trevligt faktiskt. Var dock lite osocial och somnade lite nu och då, men jag ska bättra mig jag lovar. Måste sluta vara uppe på lördagar... 

Jobbet verkar vara ett enda stort kaos just nu.. Men det kommer att bli bra, jag ska försöka vara positiv.

Ersboda

Nu bor jag här, nu är det över på riktigt. Konstig känns det, men det är rätt!

RSS 2.0