Män är som blandfärs....

... Hälften nöt hälften svin.

Förstår inte varför det ska vara så svårt att säga vad ni tycker och tänker?


Rain drops

Det regnar ute, ska jag ta bilen till jobbet? Känns lite dumt när det är så himla nära, men vad gör man när man inte har någon cykel? Måste bege mig till Berghem och hämta den andra snart...

Långt samtal med syster idag, hon verkar lite sugen på Umeå nu. Typsikt när jag inte vet om jag ska stanna...

Längtar lite till helgen..

Tramp stamp

Jag har skaffat mig en sk tramp stamp. Fast det är inte en tatuering och den är inte placerad i svanken. Utan jag har dobbmärken från en fotbollssko på låret. Å det var en riktig sl*na som trampade mig där. Då måste det ju kunna kvalificeras som en tramp stamp, eller?

Blev ju som sagt bänken igår, match idag förlust 3-0. Inte skoj, men man kan inte göra mer än sitt bästa? Simon var och kollade på matchen, han var inte imponerad av mina moves på planen. iofs har jag nog aldrig imponerat på den mannen... Men en dag stålis, då ska jag vara bra ;)

Lagfesten igår var rolig, hade varit roligare om jag fått vara lika full som alla andra. För de må jag säga, så här mycket fylla var det länge sedan jag bevittnade ;)

Fick höra ganska många roliga åsikter också, skönt att höra att fler delar mina åsikter om vissa män....

Dissen...

Bänken igår då, gjorde egentligen inte så mycket. Var bara det att på uppvärmningen fick jag reda på att jag skulle spela med reservlaget idag, vilket var as tråkigt eftersom vi skulle ha lagfest. Men jag for iaf, och var chaufför. Var inte coolt att köra genom stan under kulturnatta dock.. Fan vad idioter det finns.

Blev godis på staoil ersboda istället, hälsade på stängarna på MCD också ;) Märkte dock att min cykel blivit stulen, vem snor en cykel med punktering? Blir så less......

Blev också rejällt dissad igår, blir så fundersam...

Confused not amused

Stavning på rubrik? aja inte det lättaste alla gånger ;)

Idag är det match på schemat, lagom kluven. Jag hatar verkligen att sitta på bänken, men samtidigt känner jag mig inte redo att starta heller, känner inte att jag har mina lagkamraters förtroende och då vill jag inte stå. Bara att hoppas att coacherna gör det de tycker är rätt, inte för att de känner att de måste.

Sedan är det lagfest ikväll, jag har aldrig fått vara med på någon lagfest. Eller jag har typ fått reda på det samma dag som de varit tidigare eller så har jag fått reda på dem i efterhand. Jag jobbar mycket och konstiga tider, men det har inte varit något problem tidigare. Men men man kan inte funka med alla det är ju bara så.

Funderar på mitt liv i största allmänhet, är det dags att byta stad? Egentligen har jag inget som håller mig kvar här förutom mina vänner. De är ju väldigt viktiga för mig, men med tanke på allt som har hänt här så skulle kanske ett miljöombyte vara lämpligt....

Men först och främst,. tagga match..



Wierd

JAAAAAAAA jag har äntligen bil :D

Hur skönt som helst! Hemma i vendel för ett väldigt snabbt besök just nu, dock ingen hemma här. Lite trist, men jag får ju träffa huset iaf ;)

var runt Ottarsborg, min gamla hemma arena i fotboll och kollade. Damerna hade träning, fick genast skäll att jag inte hade några grejer med mig att träna. Å i vanlig ordnlig kommer frågan "jaha, du kommer inte hem snart?"
Man blir ju sugen, ett tag iaf ;)

EQ var så där, visst har jag lärt mig saker men jag önskar att jag fått jobba lite mer praktiskt. Men men jag har iaf lärt mig saker och fick glänsa lite när vi gick igenom ismaskinen ;)

Känns bara så konstigt att inte ha någon som längtar efter än där hemma...

Imorgon färd mot Umeå, då vankas fotbollsträning :D


EQ

Kurs kurs kurs... Jag är på huvudkontoret och kursar denna vecka, på ett av världens största företag jobbar jag för. Jag är stolt att jobba för MCDONALDS. Vi har bra värderingar inom företaget och vi fuskar inte. Det fusk som förekommit är individer på företaget som fuskat och vi utbildas ständigt i hur vi ska ta hand om våra medarbetare på bästa sätt. Så detta är absolut inget som stöttas av ledning eller management teameni. Tyvärr förekommer det att det funnits svaga ledare i vår verksamhet, men dessa beteenden har ju nu upptäckts och kan ändras.

Gällande matfusket så kan det ju diskuteras, vi bryter mot våra egna kvalités regler vilket är mycket dåligt. Men det är fortfarande inte skadlig mat som serveras, utan vi är bland de säkraste alternativen i restaurangbranschen när det gäller matsäkerhet. Något som absolut inte nämndes i programet. Man blir ju förbannad att vi ska målas ut som värsta bovarna......

Dirty little secrets

OMG lite trött idag, jobbade stängning. Vi var fyra stycken så det gick relativt smärtfritt, mycket att göra sista timmen dock. Typ helt dött hela dagen annars, förstår inte varför folk ska komma igång så sent. Missförstå mig inte jag vill att våra gäster ska äta hos oss, men varför kommer fler personer mellan 22-23 än tex mellan 20-21?

Vaknade 8.30 av ett sms, upp slog på datorn facebookade lite. Tog en löprunda sen hem och laga go-frukost som intogs framför datorn till ett rykande färskt grey´s anatomy. Säsongsavslutning nästa vecka, det blir spännande mycket som kommer att hända..

Snart dags för 14.30-00 pass igen, bästa fredags nöjet ever. Eller?

Så här såg jag ut under en lördag då vi hade ansiktsmålning, stod som kökschef men det var ingen som kunde ta mig seriöst. Så det kanske inte en everyday look för mig, vill ju faktiskt att NÅGON ska lyssna på vad jag säger ;)

Day of nothing

Idag har jag varit ledig, inte gjort något vettigt alls. Gjort lite plugg inför veckans kurs, tvättat, städat, diskat och sett lite serier. Tränat fotboll har jag också gjort, det var roligt! Sjukt roligt idag, förutom att jag har en sträckning i skinkan, haha ;)

Har varit mycket tankar i mitt huvud idag, för jag var nämligen på date igår ;)

Offentlig ursäkt

Jag vill tillägna det här blogginlägget min kära vän Simon Stålberg. Jag vill be dig så mycket om ursäkt för hur jag behandlat dig, du fick verkligen utstå mycket skit. Även om vi båda kanske inte var så snälla mot varandra de sista månaderna av vårt förhållande så måste jag erkänna att jag var den bidragande orsaken till att det slutade så dåligt. Jag önskar att jag kunde göra allt dåligt jag gjort ogjort, men tyvärr kan jag inte det. Önskar jag bara kunde radera vissa handlingar från de senaste 4-5 månaderna och önskar att en viss person aldrig hade klivit in i mitt liv och fullständigt vänt upp och ner på det.

Jag hoppas jag har lärt mig en viktig läxa åtminstone.

Pojkar

Hur kan man vara 23 år och vara fjortis? För jag känner mig verkligen som en fjortis, dum och oskuldsfull eller blond och blåögd?

Blir tokig på mig själv..

I need advise...



Köpte denna lilla sak igår. Vad sägs behålla eller lämna tillbaka?

Shopping gör mig till en bättre människa

Ojdå, dålig ekonomi men ändå blev det klänning, underkläder, och kostymbyxor idag.. Hur är det möjligt?

Köpte även nya baccardi mojito på bolaget, får prova de imorgon efter seriepremiären. Lite nervös, har ingen aning om jag startar eller ej. Förmodligen inte, känner inte direkt lagets förtroende. Vilket är förståeligt eftersom jag ALDRIG tränar...

Hittade dessa trosor från Cosabella på på glamours hemsida, vill ha :D


SMART!

Okej det kanske inte var så himla smart att träna igår, glömde helt bort att det hade snöat, regnat och haglat igår. Planen var minst sagt blöt, och målvaktsträning stod på schemat. Fick sno en "bänkvärmarjacka" när jag skulle åka hem. Hur stor som helst så man fick ju skämmas när man bytte buss på vasaplan. Vaknade i natt med halsont som verkligen dunkade, men jag gick upp och tog en ipren. Å nu känns det lite bättre, tror det blir apoteket på vägen till jobbet. Träning ikväll också, men det känns inte aktuellt. Man vill ju kunna sitta på bänken på lördag...


Nu ska jag dricka en kopp te så jag kan prata idag :D

Medicin

Nu ger jag upp, motion få bli min nya medicin. Umedalen here i come 90 minuter fotboll får sätta fart på kroppen..

Idag hade vi besök av vår nya konsult, han såg verkligen rätt igenom mig. När han hälsade på mig tittade han inte ens på mig.. Känns som att detta kommer bli en rolig tid..........

shopping.....

Inte ens nelly.com hade något roligt att erbjuda idag. Whats wrong with me?

No good times

Har varit hemma i princip hela dagen, har inte mått som en prima ballerina. Har kollat serier, bloggar, och facebookat och smsat en del. Men man blir ju lite less, tog på mig mina sneakers för att gå till konsum för att handla och hälsa på min vän Maria :D

Sedan fick jag för mig att jag skulle ta med mig Kermit ut, satte mig mot en husvägg med min kära MDP2 modul som underhållning medans lilla Kermit skulle få leka fritt var planen, men den lilla puckade katten blir helt paralyserad pch lägger sig på rygg, under mina ben. Folk kollade rätt konstigt, kom fram ett äldre par som inte pratade Svenska. Tror de var polacker, de stod bara å skrattade och pekade och skrek KATT! KATT! Stackarn, inte lätt att vara ute heller..

Nej nu ska jag ta och läsa cosmopolitan...

Min hals...

Var länge sedan jag var riktigt sjuk. Men nu vad har hänt? Min hals har aldrig varit så här, har haft ont i flera flera dagar och idag är det värre än någonsin. Kan inte ens prata. Blir väl så när man jobbar istället för att vara sjukledig, men ibland har man inte så mycket val.

Har varit lite struligt på jobbet på sistone, ganska många konflikter. Tror alla menar väl egentligen, men det blir bara fel. Får nog jobba lite på kommunikationen.

Seriepremiär på lördag, tror inte jag får spela har inte tränat på typ två veckor nu. Ganska bra egentligen, hinner man ju bli lite fotbollssugen . För jag har inte kännt något sug alls de senaste veckorna..

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och se dagens serier och bara ligga och vara sjuk. Det har jag förtjänat.


RSS 2.0