Julen 2008

Efter att ha varit vaken i princip hela natten tog jag tillsist flyget hem på måndags morgonen, sedan tåget från arlanda till Uppsala. Mycket folk i stan, helt galet, handlade lite julklppar och så där men var tvungen att vänta med de stora tills dagen efter då lönen skulle ramla in på kontot.. Sedan var det tänkt att vi skulle vara hos min mamma dagen innan julafton med hade ju givetvis hon glömt bort, så det blev inget av det. Det blev istället badtunna hemma hos min far vilket var trevligare.

Julafton började med sång för pappas sambo carina som fyller år denna dag, sedan blev det en snabbvisit hos min mor i Uppsala. Ingevidare att köra på motorvägen på julafton, vissa kör som idioter måste jag säga. Därefter till farmor och farfar för julfika, sedan till min farbror för att tillsist komma hem till min far där glöggen och kalle väntade. Sedan blev det julmat och julklppar för hela slanten, blir ju så bortskämd ibland så det är inte sant ;)

Man kan ju tro att julafton var slut där men icke, sedan bar det av till Örbyhus för att träffa Simon och hans släkt, äta lite julgodis och sedan bege sig på midnattsmässan, där jag nästan somnade för övrigt :p Mycket fin musik i kyrkan måste jag faktiskt säga, men jag var väldigt trött!

Dagen efter blev det att träffa simons mammas släkt, för att sedan dra till örbyhus med min syter. Förfest hos Lurv för att sedan dra på möbeln, helt galet skoj, och jag träffade så mycket folk som jag inte sett på år och dagar! Väldigt kul måste jag säga, dessvärre var man ju lite rund om fötterna, men det brukar bli så efter en förfest med lillebror min :P Men hur som helst jag hade skoj, och det är huvudsaken hade någon nå åsikter så lär de ju ha glömt bort det tills nästa gång vi ses, går ju som sagt några år mellan de tillfällena ;)

Men nu är jag ju hursomhelst hemma i Umeå igen och nu väntar arbete i sju dagar i sträck, inte kul. Men vad gör man??

cancer

Det är orättvist, helt orealistiskt varför ska männsikor drabbas av cancer?

Det är en hemsk hemsk sjukdom, som ofta drabbar snälla personer.

Min farbror lider av denna sjukdom, han genomgick cellgiftsbehandling och vi hoppades att han var frisk. Men gissa vad, den är tillbaka. Min stackars farbror är tillbaka på ruta ett där han började sin kamp för ett år sedan, nu måste han genomlida det helvetet igen.. DET ÄR ORÄTTVIST!

8 år <3

Igår eller i tisdags (beroende på om man frågar mig eller Simon) var det hur som helst vår 8 års dag. Jag var hemma och var sjuk, och blev på kvällen överraskad av min kära sambo som hade köpt blommar och lagade middag :)

Tänk vad tiden har gått fort! Känns inte direkt som 8 år sedan vi hånglade hela natten i min säng, herregud att vi orkade säger jag bara. Fast iofs nu när jag tänker efter så är det rätt länge sedan jag hade träningsvärk i tungan, för det hade jag verkligen för ganska exakt 8 år sedan!

Vad hade jag varit utan dig? Hade jag ens funnits kvar på denna jord om det inte vore för dig? Du är min värld, min hjälte, mitt allt! Jag vet att många tvivlar på vårt förhållande genom åren som gått, med tanke på att jag är en aning flörtig, och jag säger ofta vad jag tänker för tillfället (=PMS). Å det har funnits många tillfällen då jag kännt att jag bara vill kasta in handuken, jag har varit less, ledsen, frustrerad och upprörd för många saker. Men du har aldrig gett upp oss, du har alltid varit den som kämpat för mig och för vårt förhållande och för det kan jag inte mer än tacka dig :)  

Men det viktigaste är trots allt, jag älskar dig!


sjuk

Fy fan vad dåligt jag mått de senaste dagarna, jobbade veckans två första dagar men det gick inte lysande direkt. Hade inget val än att jobba heller fans verkligen ingen som kunde ta mitt pass, men igår kunde iaf min snälla chef ta mitt skift. Men hur som helst måste jag vara frisk till imorgon, det kommer bli en lååång helg......

Men nu ska jag återvända till mitt tv tittande som kommer att fortsätta hela dagen :P

Julen

Ska åka hem nästa vecka, men jag vet inte hur eller när dock. Måste fixa en kattvakt till att börja med. Simon den lymeln rymmer ju redan på lördagen. Själv jobbar man 14-23 hela veckan utom torsdag, thats sucks ska jag säga!

Aja blir väl julstök fram till småtimmarna skulle jag gissa på..

Julen är inte helt bestämd än, nackdel med att ha skilda föräldrar samt en sambo. Man måste vara på så många ställen på samma gång, hos mamma sedan hos pappa, sedan hos simons familj, sedan träffa min släkt allt från mormor i bollnäs till farmor i Björklinge, sedan Simons släkt så jag har lite att göra de fem dagar jag är hemma :P

Men en sak är säker, jag ska dricka juldrink på julafton :)

Tips:
Ta ett stort glas (gärna ett highballglas)
Fyll upp det med lite is
Pressa i en skvätt i citron
Tillsätt en skvätt gin och toppa med julmust och kronan på verket pryd galset med en citronskiva. Jätte gott! 

Juldagen då? Ska ut på upptåg med min syster, men även här vet jag inte hur, när eller var? Vi skulle på möbeln (ett ställe där man ordnar danser i vår kommun som inte är så stor) men i år har man börjat med förköp på ww.ticknet.se    men där är det slutsålt, det går att köpa på plats men då kan man få köa i en hel evighet, och sedan känns 180 spänn för att få gå på dans på möbeln väldigt dyrt, samtidigt som det vore hemskt skoj att träffa en massa folk man inte träffat på evigheter!

Blä

När man jobbat hårt för något känns det väldigt sugit när det ställs in. Tråkigt nog har alla utbildningar ställts in på vår restaurang, Från början kände ja mig lite lättad för jag kände mig inte riktigt förberedd att fara på denna utbildning, för man vill ju trots allt göra bra ifrån sig. Men nu känns det bara som att man blivit blåst på konfekten :P 

Aja det är väl bara att härda ut, det går fler tåg hoppas jag.. 

Måste fixa en kattvakt också, någon som är sugen? 

Ont i halsen har jag också, satan...  

Upp och ner ner och upp

Mycket sjukdomar i veckan, och jag känner att min hals tjocknar mer och mer inte ett gått tecken må jag säga. Dum nog som jag var for jag ju ut och åkte skidor i morse också, men det var trevligt hur som helst måste se till att följa med Cissi och Johanna flera gånger :)

Har varit mycket arg i veckan, har jobbat en hel del extra för att Fanny varit sjuk. Stackarn har fått vara med om mycket elände nu! Så henne var jag absolut inte arg på klart att jag ställer upp och jobbar om det behövs, det jag däremot lesnat på är att det bara är jag som ställer upp. Man kan inte gnälla om att man inte får något ansvar och sedan när man får den möjligheten se sig själv som ett offer som blir utnyttjat. Fy fan säger jag, man får ingenting gratis i livet kan jag säga till dig! Jag blev upprörd då jag fick jobba på lördagen trots att jag hade planerat att gå ut på fredagen samt att jag skulle fara på IKSU spa på lördagen vilket innebar att jag fick ställa in alla mina planer när du inte hade några alls.Orättvist! 

Å visst ä jag lite drama queen men va faaan ibland måste jag sätta mig själv i första rummet :P   


RSS 2.0