det är dags för fredagsmys...

Bästa brudarna och en påse godis och lite tv. Blir det bättre? Svar nej.

Imorgon maskerad, ska bli spännande, Har fock haft lite problem med snuva, huvudvärk och halsont. Men jag hoppas det blir bättre..

detta säger allt


day of fun

Senaste tiden har inte varit någon dans på rosor, inte på något sett. Därför var det så skönt att ta lite avstånd från det hela och ta en shoppingtur med fanny idag. Oj vad det handlades, allt ifrån löshår, och skor till leksaksrevolvrar. Vankans maskerad i helgen och då jävlar ska man gå all-in! :)

Vi tävlade i skidskytte igår med fotbollen, fast vi hade inga skidor och inga gevär ;) Utan vi sprang en sträcka på 0,5 km och efter det skulle man sparka en teknikboll i mål. Missade man fick man springa straffrunda, man tänker tillbaka till tiden då man var omkring 15 år vad lätt det var å springa.  De yngre flög ju fram till skillnad från en annan. Man borde få försprång per kilo när det vankas tävling ;) Men är ändå ganska nöjd med resultatet kom på tredje plats av totalt 16 så jag är nöjd, någon nytta verkar löpningen i höst ha gjort...


my god

OMG vad händer idag? Fest? Nja inte rå taggad, men ska ut iaf. Har haft så ont i huvudet idag. Men ska försöka kämpa för att komma igång ;)


Har visat lägenheten idag, hoppas hon tar den så jag slipper visa den fler gånger. Haha tur man inte blev mäklare ;)

Har diskuterat ett byggprojekt med min pappa idag, vi ska bygga en ny ram kan man säga till min säng. Den ska stå på en form av scen eller vi kan kalla det för en catwalk. Det kommer bli najs :) Gud vilken tjejig lägenhet jag ska ha, kommer kännas som att jag bor i Carries lya i sex and  the city ;)

Imorgon målvaktsträning igen, hoppas man inte är allt för bakis för nya coachen är ganska petig.. Men det blir nog bra! Funderar på att se en innebandy match imorgon också, gamla lagkompisar från Storvreta kommer upp och lirar mot RIG. Men jag ska ju på innebandy med maria på måndag också så jag kanske står över ;)

Berg och dalbana

Nu är det iaf klart, ny lägenhet på ersboda inflyttning första april, nej det är inget april skämt ;)

Skönt, enda nackdelen är att det är långt till april.... Känns lite tung här hemma, är som en känslomässig berg och dalbana. Man tänker tillbaka på det vi hade, även om jag vet att 65% av de åren vi spenderat tillsammans inte varit kanon så finns det ändå stunder som  varit bland de bättre i mitt liv. Hoppas vi kan vara vänner efter det här, kanske fortfarande finns hopp. Även om du är super paranoid, och bitter just nu hoppas jag verkligen att vi kan vara vänner. Jag vet att jag tjatar, men ni förstår inte hur mycket denna person är värd för mig. Jag må inte älska honom som man ska älska en pojkvän, men jag kommer alltid älska honom som en av mina äldsta och bästa vänner (förutsatt att han slutar vara en skitstövel).

Men jag är glad att jag fått en lägenhet!! :))

Annars då, ny målvaktstränare har jag fått. Verkar vara en bra kille, kör första passet på fredag. Har varit riktigt flitig med fotbollstränandet på sistone. Ska försöka hänga i med det ;)

Jobb då? Har gått lite segt för jag har varit lite nere, men nu jävlar ska jag kämpa och bli andra assistent :)

The end

Efter ett par turbulenta månader, specielt de sista veckorna har vi tillsist kommit fram till ett beslut. Kan inte fatta det själv, men nu är det verkligen slut. Det gör så himla ont när jag tänker på det, även om det var länge sedan vi var pojkvän och flickvän på riktigt så har han ändå varit mannen jag tänkt gifta mig med sedan jag var 14 år. Vi har båda gjort och sagt saker vi ångrar, men jag hoppas verkligen att vi kan komma ur det här som vänner. För jag bryr mig så himla mycket om dig!






Året 2009

Så här skrev jag förra året om vad jag skulle göra 2009:

2009 då?
- Ja jag lär väl ta mig i kragen och börja söka jobb. Arbetsmarknaden ser ju inte lovande ut, men jag lär väl ta mig hemåt så småningom. Börjar väl kanske bli dags att flytta söderut :(
- Jag ska ta tag i min träning, har ju ingen energi alls så det är nog dags att börja träna ordentligt.
- Förlova mig ?? Börjar bli dags nu Simon! Haha skojade bara ;)

Vad blev av på den listan? Inte mycket, enda löftet jag infriade var träningen, minus tolv kilo. Eller iaf innan jul nu har jag nog fläaskat på mig lite igen, kan jag få tappa tio till så blir jag nöjd.

Vad kan jag säga om året 2009, det är året då jag insett hur viktiga mina vänner faktiskt är och att jag måste ta hand om dem bättre. De sista månaderna av 2009 har varit jobbiga, och jag hade aldrig klarat det utan er.

RSS 2.0