fans jävla helvetes jävla skit

Allvarligt, är jag oturs förföljd eller? Kan jag inte få vara riktigt glad i en sekund?

Ringde idag om min kära lägenhet, bad news. Inte bara att hon inte flyttar för än den 1/4 utan också för att när jag ringer henne så berättar hon om grannen som bor under. Tydligen inte världens bästa granne om man säger så, utan han ringer och klagar för minsta lilla, smyger omkring i trapphuset om nätterna och är allmänt bråkig.

Hur ska jag tordas bo i ett hus där det springer omkring ett psykfall?

Blaj

Ibland blir man ju bara upprörd, är så många orättvisor så man blir mörkrädd.

Sovit dåligt i natt, max tre timmars sömn. Grubblade hesmkt mycket om flytt och annat igen, tycker allt är glasklart. Men tydligen tycker min hjärna att det finns mycket att fundera på...

Har fortfarande inte fått mina saker från nelly. Hoppas verkligen att de kommer imorgon, annars blir mjag lite ledsen. Men vad kan man göra?

Lördag ska det bjudas på middag, tror det blir fajiitas. Men inte spikat ännu, får göra några goda drinkar till så spelar maten mindre roll ;) 





Vad ska man göra måntro? ;)


Bored out of my mind

Allvarligt hur tråkigt kan man ha?

Har internetshoppat, kollat bloggar, facebookat, sett serier... Börjar bli lite less på att vara hemma nu, har inte lämnat huset sedan söndagskväll. Blir nog jobb hur som helst imorgon.

Har sett 25 avsnitt av entourage. Bra skit måste jag säga, väldigt lättsamt. Gör inget om man somnar lite mellan avsnitten ;)

Ska försöka ringa om lägenheten idag också, försöka få flytta in sista helgen i mars. Vore king att inte behöva flytta på skärtorsdagen.. Men det visar sig hur damen ska göra, måste bara lyfta luren först.

Blev klart att jag får ny telefon också. Var en vattenskada på min gammla, efter att Mr Steelberg kastat ut den i en snödriva under ett damputbrott. Tur jag täcknade försäkring denna gång.....


My name is Therese

... and i am a shopoholic.

Tänkte ett tag, det är ju ganska bra att jag är sjuk för då kan jag inte bränna några pengar på stan på min lediga dag. Sedan hade jag inget att göra så tiden spenderades framför datorn och nelly.com

Silvana Dress SEK 249, Vila - NELLY.COM Fantasy Dress SEK 199, Vila - NELLY.COM Emmy SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 

Hoppas de hinner komma till helgen, för då hade jag tänkt bjuda mina kvinnor på middag. Kanske lite praty och lite utgång också. Vem vet hur kvällen artar dig? Men undrar vad man ska bjuda på....


The day of tv

Planen för dagen, sängliggande och tv-tittande. Har tagit hem tre första säsongerna av entourage, och sedan kom det nya avsnitt av desperate housewives och brothers and sisters i natt, så det finns att göra i mitt em även när man är sjuk. Fast det vore ju inte dumt med lite sällskap ;)

Huvudet är helt tjockt, det värker i öronen och för att inte tala om halsen. Simon gick just till affären för att handla åt mig, inte så dumt att bo ihop med sitt ex alla gånger. Verkligen guld i dag, speciellt eftersom det är 25 minusgrader.

Bilen har pajat också, batteriet laddade ut pga av kylan. Piss säger jag...


uschypuschi

Jaha, du var man sjuk också. Denna vecka suger balle.......

klantarsel

är vad jag är.

Klantig, klumpig och ibland rent korkad. Hur kan man bara glömma vart man lägger saker? Eller ramla omkul? Eller bränna sig på element? Eller slå sig i huvudet? OMG denna vecka kommer sluta med kaos, men men snart slut på denna vecka.

Jobbar stängningshelg också, inte det roligaste jag vet. Men vi måste alla bita i det sura äpplet och stänga ibland, är egentligen inte så jobbigt.

Hängde med fanny innan jobbet idag, vi hann in i typ en affär. Då kan man tänka sig att man inte hinner shoppa något, men ack så fel. Klänning från french connection som hade kostat 1000 kr, kostade nu 300 kr. Fanny hotade med att döda mig om jag inte köpte den, och jag är ju trots allt rädd om livet så jag var ju tvungen att köpa den ;)


Anja Pärsson

Du härliga västerbotten-tös, du är grym!

Hur kan man gå från att falla så hårt, till att dagen efter ta brons? Makalöst!

I need a hero?




Av någon anledning älskar jag den här låten, vet inte varför? Kanske behöver alla kvinnor en hjälte?

Otursveckan?

Som jag sagt tidigare slog jag huvudet i tisdags, och ramlade när jag var ute i sprang. Det vill säga att onsdagen inleddes med omplåstring av hand och huvudet, värsta bulan har jag fortfarande :( Men ännu var det inte över, fotbollsträning onsdagkväll. Fläskläpp? Check.

Då kan man ju tro att nu kan jag faktiskt inte göra illa mig mer, eftersom jag efter detta ska sova 8 timmar. Men ack så fel, utan jag somnar med armen mot elementet och får en skaplig brännblåsa på armen.. Whats next? 


Har grubblat mycet i natt, har inte sovit mer än 3 timmar. Flytt och jobb spökar i mitt huvud. Men men nu väntar en ledig dag, som ska spenderas med städ, tvätt och lite flyttpackning.. Kul va? 

Manboy

Herregud hur kan man få en låt så mycket på hjärnan? Kan ju bara en rad i hela texten, men sjunger den heeela tiden. Å när man väl trodde man glömt det så ringer telefonen på morgonen, och när man svarar är det någon som skrålar "Maaaaanboy, maaanboy..." Du ska få igen kära vän ;)

Lördagens utgång var rolig, onyktert medn roligt ;) Skrål på schlager klubben med Fanny. Det var skojigt! Måste vi göra om snart, funderar starkt på en utflyttningsfest snart. Vad tror ni om det? Eftersom jah kommer bo så trångt lär det ju inte bli så mycket till inflyttningsfest....

Idag har jag slagit mig två gånger, en gång ute i korallen. Jag fick ett sår i huvudet då jag lyckades sopa huvudet i dörrstopparen.. Sedan ramlade jag när jag var ute och sprang så nu har jag ett fult skrapsår på handen...

Nej nu dags för lite OTH, något måste muntra upp mig denna dag  ;)  



Det var bättre förr....

När jag började spela damlagsfotboll när jag var omkring 13-14 år så hade jag sån sjuk respekt för ledare och de äldre. Man gjorde allt de sa, man sprang även om det kändes som att knäna skulle gå av. Å man sa aboslut aldrig emot, det kanske jag skulle göra idag men det spelar ingen roll hur mycket jag tycker tränaren har fel. Man gör alltid som tränaren säger. Den yngre generationen verkar ibland ha missat det här med respekt för ledare. Förstår bara inte ibland...

Åhh blir bara så irriterad, men men ikväll utgång. Tagg tagga, ryggen värker men det ska nog gå bra!

Störd?

Igår när jag kom hem så gick jag ganska omedelbart och lade mig för att sova. Men jag låg i vanlig ordning och zappade lite på tv:n när jag skulle sova. Så det slutade med att jag somnade med tv-dosan i handen. Jätte skönt att sova, men tydligen hade jag inte släppt dagens fotboll ännu. Då jag vaknar av att jag slänger i väg tv-dosan.. Gjorde samma sak flera gånger, är det normalt att drömma att man rullar ut fotbollar på nätterna?

Tillbaka från Sveriges mittpunkt..

My god, vilken helg. Fotbollsmässigt gick det väl ganska bra även om man inte är helt nöjd.

Första matchen 4-0 mot Watthoma IF. Min gammla grannby hemma i Uppland. Spännande, Not ;)

Andra matchen 3-0 mot Iggesund.

Sedan i sista gruppspela matchen blev det lite underskattning och allmänt kaos så vi förlorade med 3-0. Men tur var väl det för Krokom som vi förlorade mot åkte ut i 16:dels finalen :) Kanske vi också hade gjort om vi vunnit vår grupp.

Nu blev det istället 16:dels final mot Blåsmark. Noll noll efter fulltid så det blev straffar, där vi vann med 3-1.

I 8:dels finalen väntade nu Umeå IKs utvecklingslag. Vi var sjukt nervösa för att vi trodde de skulle vara sjukt duktiga, även om de spelar lite lägre än oss och på 7-manna känns det ju som om vad som helst kan hända. Men vi körde fullständigt över dem och vann med 6-0.

I kvartsfinalen väntade senare Timrå Ik, ett duktigt lag. Men vi var så mycket bättre, spelade fin fotboll. Passningsspelet var som en dröm, det var klapp-klapp hela vägen. Men vi fick inte in den förbannade bollen och förlorade på straffar. Bittert minst sagt. 

Förutom fotbollsspelandet har det varit en trevlig helg. Lite ikea shopping och lärt känna mina lagkamrater mycket bättre. Så det var roligt, synd bara att ryggen är helt död nu. Man börjar bli för gammal för det här...  


nerver......

Gud galet nervös inför helgen. Men men det får gå som det går, det är tur det är lagidrott så man inte behöver stå där helt ensam.

Har inte hänt så mycket i veckan, har varit ganska skönt faktiskt. Känns som att allt börjar lösa sig här hemma, vi börja finna våra roller som vänner och det känns bra.

Nej nu väntar en tallrik pasta, match 20.30 ikväll. Håll tummarna :)

vacation

semestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemestersemester

OMG det känns skönt, inga större planer än så länge men något ska man väl kunna göra. Åker mot Sundsvall för fotbolls spel imorgon, trots en jävligt jobbig förkylning. Bara hoppas att mina lagkamrater inte dödar mig på grund av att jag snarkar som en sjöman ;)

förkyld

Hatar att vara förkyld, känns som att hela hjärnan ska sprängas för att den innehåller så mycket snor och slem. Det är väl konsekvenserna av helgens bravader gissar jag på, även fast man försökte vara duktig och stå över en match så man in te skulle bli sjuk så var det lönlöst. Bara jag hinner bli frisk tills på fredag, för då är det avfärd mot Sundsvall och Mcdonalds cup. Efter det har jag en hel vecka ledigt till, som jag måste göra någon form av planer för annars slutar det väl med att jag sitter på mitt arbete och gör saker iaf ;)

Over and out

ge mig en manual

för jag har fan ingen aning om hur det andra könet funkar.......

RSS 2.0