tid för sig själv

Tung helg, mycket försäljning och många jobbiga gäster. Görs inte bättre av att man har ont i hals, öron och har feber. Men men det fanns inte så mycket andra val än att bita ihop och jobba, kanske var lite onödig grinig ett tag och det är jag ledsen för. Men jag pallade verkligen inte att vara på mitt bästa humör i helgen.

Men men imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att få vara sjuk och bara dega. Kanske lite julklappsshopping om jag orkar..

Nu är det sängen som gäller, simon har gömt alla täcken och lagt sig och sovit i min säng? Fick ingen förklaring till varför, men vill jag sova måste jag alltså sova i min lilla säng brevid simon. Har en känsla av att detta kommer bli en lååång natt, slagsmål om täcket och utrymme tror jag på...


Not feeling very well

Mår inte prima, men vet att man ska jobba i helgen och man kan inte vara sjuk för då är det någon annans helg man förstör. Å jag orkar inte med gnället så då jobbar jag hellre...

men men som vanligt bara att bita ihop. Ska förska villa nu innan jag börjar jobba 15.00..

Kommunikation

Kommunikation är viktigt, för hur ska man annars kunna sträva åt samma håll?

Blev bara så irriterad idag på jobbet, ena sekunden säger alla saker och sedan blir det knäpptyst och ingen säger någonting. Sedan blir jag tokig på "know it all" människor som kläcker ur sig spydiga kommentarer. HATE IT!!!!!!

Verkligen tur att jag är så bra på allt, och absolut inte gör några fel någonsin.... Ni fattade att jag skämtade va?

Känner mig lite stressad inför julen, vet inte hur jag ska få med mig alla julklappar å grejer hem dagen innan julafton eftersom jag måste flyga hem. Är bara ledig en helg i december så jag funderar att åka hem och handla julklappar ocj lämna kvar dem så behöver jag inte oroa mig så mycket ;) Problemet är ju bara att Herr Stålberg förmodligen inte får någon lön, den här månaden heller och han hade tänkt levaa på mig, igen... Har ju gått bra hittills, men ni är det även csn som ska betalas.... Så hur jag ska få råda att fara hem är för mig ett mysterium, pappa kanske vill ge ett bidrag? Eller någon annan som har någon idè?

Baka en liten kaka....

Hittade dessa på en blogg för ett tag sedan, och tänkte att jag bara måste baka dem ;)



Idag har jag bakat, något ni som verkligen känner mig vet att jag nästan ALDRIG brukar göra. För jag är inte så värst huslig av mig, men idag var jag riktigt duktig och gjorde sånna här fina kakmonstret muffins. Riktigt nice, har inte smakat dem än men flickorna åt dem iaf ;)

Fick nämligen bjda på födelsedagsfika idag lite i efterskott, trevligt trevligt at bli lite uppvaktad. Födelsedagsfirandet var kankse inte det bästa i år, men med tanke på hur jag jobbat de senaste veckorna och situationen här hemma så kändes det ganska ok.

Utgång igår, hände inget speciellt egentligen förutom att jag föll i trappen på rex. Är en väldigt brant trapp där och jag lyckades kliva snett med mina monster klackar och föll framstupa, han få tag i räcket men gjorde skapligt ont...

Haha på tal om ålder igår så kom en av mina coacher och frågade mig igår " Therese , visst är du 23? Jag svarade att det stämde alldelles riktigt. Tydligen hade våran materialförvaltare på fotbollen fått för sig att jag bara var 16 år, och han hade sagt att jag var ju en riktigt talang. Haha kul att höra, men talang har man passerat för länge sedan, nu är man en fallen stjärna. Speciellt nu när vi får målvaktstillskott från allsvenskan. Äntligen en till målvakt i föreningen!

Fick även höra att jag höll "elitserieklass" i innebandy. Var en av våra gamla medarbatare som sett när jag spelade match med vindeln, mot ersboda div 1. Tydligen hade jag fått förfrågan at träna med dalens elitseriedamer, men det är inget som kommit fram till mig. Det budskapet verkar ha fastnat på vägen, hmm... Nog för att jag ändå aldrig skulle kunna ta en plats, men man kanske ändå skulle vilja prova...

 

 

 

 


Jerks

Gud det finns så många idioter där ute.............

Huuuvaligen!

Gud så trött jag är, jag menar helt sjukt trött är jag. Har inte varit ledig sen förra torsdagen, och det känns. Men i helgen blir det party party för hela slanten :) Ska bli sjukt kul, men det blir ju inte så mycket vila ;)

Men men VD beslket inleddes med att vi fick klara instruktioner att vi inte under några omständigheter fick tala med vår vd, om inte han tilltalade oss först. Kändes ganska sjukt, som att han vore nå special bara gör att han är vd för mcdonalds coperation... Men men det var hur som helst inget att stressa upp sig över, de skulle varit med på lunchen, men de dök upp strax efter tre och stannade i typ.. 10 minuter.. Vår konsult var förkrossad över att de spenderade minst tid på Umeås BÄSTA restaurang ;)

Fanny är på kurs denna vecka så jag känner mig som en ensam kämpe på jobbet.....

Tomorrow it´s my birthday, huvaligen ett år äldre igen. Kan man få sluta fylla år nu? Börjar få hemsk åldersnoja...

Att utgå ifrån att personen är oskyldig

Inom Mcdonalds pratar vi om att man alltid ska utgå från att personen i fråga är oskyldig. Det borde tillämpas i alla sammanhang då jag önskar att vissa i min närhet hade lite förtroende för mig, jag kanske inte alltid varit den perfekta människan, men vad tusan vissa gränser får det finnas... Men nog om det, jag är över det kände bara att jag måste få vädra detta någonstans.........  

Fotbollen gick strålande, många var förvånade att det gick så bra för mig. Men med tanke på att min styrka utomhus är närspel, så borde man kunna räkna ut att jag har ganska lätt inomhus ;) Kanske inte alltid är s¨bra, emn idag spelade jag mitt spel kände mig stor och stark och trygg med bollen. En riktigt skön känsla!

Fotboll suger?

Träning idag, inte ett dugg taggad just nu måste jag säga. Väldigt omotiverad, känner mig inte som en del av laget. Kan vara för att jag nästan aldrig har tid att träna men... Är just nu ensam seniormålvakt på damsidan, sa jag att vi ska ha tre lag denna säsong? Blir roligt, INTE!

Hoppas det blir roligt när jag väl kommer dit.. Annars jobb idag och jobb alla dagar tills fredag, Fanny ska åka på kurs denna vecka så det kommer bli en tråkig arbetsvecka utan henne :(


Men nu är det dags att tagga till lite, är en stor dag imorgon också :P

Sneaky....

På tisdag kommer vår kära vd... Kommer bli ett väldigt spännande besök, tidigare har han bara kastat en massa skit på oss så det vore roligt att få höra något positivt.

Jobbig jobb helg har det varit, mycket att göra inför besöket och mycket gäster.. Men men imorgon är det måndag, skulle vara ledig men sjukdomar gör att jag måste jobba iaf... Innebär att det bli 8 dagars jobb i rad, men det kan jag nog leva med. Är ju fest fredag och lördag så jag får väl härda ut ;)

Har gift mig by the way, min FRU heter nu Emelie T. Holmgren, haha ett litet intern skämt ;)

Dinner and dancing

Bjuden på middag igår hemma hos Cissi, blev en lite reunion med mina gamla classmates ;) Alltid lika underbara brudar, synd att våra scheman inte alltid går hand i hand. Känns som att jag är  ganska mycket på jobbet nu, men känns samtidigt som att jag inte har så mycket att göra här hemma.... Men ibalnd måste man ju faktiskt åka hem också, men men nog om mitt tråkiga liv..... 

Något annat som hänt? Var på bio i torsdags, såg trubbel i paradiset en riktig skit film måste jag säga. Är sugen att se den nya skräckisen som är så poppis i USA Paranormal activity tror jag den heter.. Men man är ju ganska lättskrämd ;)


Birthday bash ;)

Hade inte tänkt göra något på min födelsedag eftersom allt är så där lagom komplicerat i mitt liv just nu. Men har bestämt mig att ha en liten fest nästa fredag, för det är jag värd :)

Stängningsvecka denna vecka, över nu tack och lov!!! Nu ledig två dagar för att sedan jobba i helgen!

Jul

Till min förskräckelse kommer jag in på restaurangen och ser att jag är schemalagd 14-23 hela jul helgen. Jag fick panik, jag och simon har i princip gjort slut och han är den enda familj jag har här uppe. Å jag tvivlar på att han stannar i Umeå för att fira jul med sitt ex...

Men det löste sig, kommer jobba den 23:e och kommer tillbaka den 28:e. Så det blir helt okej! Tack gode gud att man har en förstående chef!

Stängnign några dagar framöver nu, men det känns ändå ok. Man hinner inte göra då mycket på dagarna bara, en promenad och lite serier sen är det dags att jobba.. Man skulle ju kunna vara flitigare, men ;)

Huvudvärk

Kul kväll igår, utgång med Maria på allstar! Klockrent, en riktig spontan utekväll som blev riktigt lyckad! Men idag mår man ju som man förtjänar....  Huvudet kommer nog explodera idag.. Usch usch, men men är huvudet dumt får huvudet lida, eller?

Blev drillad i Marias raggningsskola, hahah inte min grej måste jag säga! Men roligt var det, många skratt blev det!

Sen blev det en dejt med Emelie på Frasses (!) inte ett av våra vanliga hangouts direkt men man måste ju förnya sig ;) träffade även Marias nya pojkvän, en riktigt trevlig prick bjöd på mat och allt :) Nu har han iaf säkerställt att kompisarna gillar han ;)

I veckan måste jag ta tag i mitt liv igen, känns som mina 8 kilo jag tappat börjar krypa tillbaka. Har varit lätt att använda FOR:en och ASM som en ursäkt till dåliga matvanor men nu får det lov att vara nog!


Konvertera till gay-domen?

Ibland önskar jag att man kunde byta sida, tänk om man bara kunde bestämma nej nu ska jag gilla tjejer inte killar.

Vore ganska skönt att slippa män, för jag fattar mig inte på dem. Varför talar de inte ur skägget? Varför har de hela tiden ett öga på tv:n när de pratar med dig? Varför ska allt vara så grymt komplicerat? Har en känsla av att varför varför metoden inte hjälper här ;)

Jag blir bara så grymt förvirrad ibland, fatta mig rätt nu jag har ingenting emot män men ibland funderar man om livet skulle vara enklare om man levde med en tjej. Förmodligen inte, kan det vara kärlek som är det som komplicerar allt?

Jag har inga svar just nu..................


Bowling

Ännu en stressig dag, men det var det värt. Först jobb, sedan iväg på fotbolls träning för att sedan gå tidigare från träninge för att hinna till div. 4 lagets avslutning (det vill säga mitt lag från början innan jag gick upp i damlaget, serdet fortfarande som mitt rikiga lag). Vi spelade bowling och åt middag mycket trevligt!

Jag brukar normalt suga på bowling, men idag var jag faktiskt riktigt bra. Blev tvåa totalt :) Fick ett jätte fint pris, en goodiebag med massa Oriflame produkter :)

Nu måste jag ta tag i mitt liv, bland annat den här pinsama stämningen här hemma. Ingen som säger någonting, utan vi bara tassar omkring och låtsas inte om att det finns något problem.. WHAT TO DO?

zzzzzzzzzz

Jag beöver sömn. har inte sovit ordentligt på flera veckor. Men men det får bli på lördag om man inte måste jobba...


Idag restaurang dag, roligt och lärorikt. Blir lite avis faktiskt, skulle också vilja ha en sådan fin restaurang... Men men som tur var märkte man att allting inte var perfekt!

ASM

första dagen var lite flopp, mycket samma sak. Men kan vara det att jag är tröttast i världen också, foren och allt där hemma har fullständigt knäckt mig.  Vill bara sova, deprimerad?

Nej riktigt så illa är det inte, imorgon är det restaurang dag. Ska till Sköndal i morgon en större mcdrive restaurang. Ska bli fett nice :)

Var ute med gänget ikväll, kände mig inte så social så jag begav mig hemåt rätt tidigt. Skriva ett blogg inläg och ladda hem how i met your mother kändes ju mer lockande, hahah ;)

Ska försöka tagga och plugga lite nu...

Heartache

Igår sårade jag någon jag bryr mig hemskt mycket om, det sista jag vill göra! Denna person betyder allt för mig, och är den ENDA anledningen att jag jag inte dog som 15 åring. Denna person har stått vid min sida i vått och torrt, och verkligen gjort allt för mig. Jag vet inte hur jag ska kunna åtgälda det, kan jag nog aldrig göra. DU är en mycket kär vän, och du kommer alltid ha en speciell plats i  mitt hjärta. Bara hoppas att vi tar oss igenom detta, men det ser inte ljust ut, men oavsett vad som händer nu kommer alltid att vara min vän!

RSS 2.0